Karrebæsminde

Karrebæksminde

   
Karrebæksminde og Enø er med rette kendt for at være et udsøgt feriested med et badeliv langt ud over det sædvanlige. Og en perfekt badestrand. Den lille fiskerby har en herlig stemning med badeliv, campingplads, restaurationer, caféer og minigolf. Her er også mulighed for at købe røgede fisk til frokosten eller nyde en kølig forfriskning, mens du betragter livet langs kanalen.

Fjordhuset i Karrebæksminde tilbyder gennem hele året aktiviteter for alle, både store og små. Du kan bl.a. prøve kræfter med kajaksejlads, deltage i aftenture på fjorden med naturvejleder i enten kano eller kajak, være med til de mange sommeraktiviteter for børnefamilier og meget mere. Se de mange muligheder på www.naturogfriluftscenter.dk

Er du mere til en tur i en jolle kan du i Karrebæksminde også leje små "Jack-Pot" joller og der er også mulighed for at stå på vandski eller wakeboard. Se mere på www.marineevent.dk som også udlejer havkajakker.

Når aftenen sænker sig over byen, kan du indtage aftensmaden på én af de mange restaurationer, som også løbende har musikarrangementer.
 

 
I Karrebæksminde findes der masser af aktiviteter for både store og små. Du kan tage en kølig dukkert i Smålandshavet, se på butikker, spille minigolf og meget mere.
 

 
Både i Karrebæksminde og Karrebækstorp er der kunstgallerier med skiftende udstillinger, og i Karrebæksminde findes desuden Karrebæksminde Fiskeri- og Bymuseum. Her er historien fortalt i ord og billeder.
 

 
I Karrebæk finder du også Karrebæk Fjord Design, som fremstiller både glaskunst og smykker. Finder du en sten på størrelse med en knyttet hånd, kan Karrebæk Fjord Design bore et hul i den til et fyrfadslys eller til et glas til en enkelt blomst.